Een goede pre-workout

Wanneer je een Pre workout neemt, wil je deze ook daadwerkelijk het gewenste effect op je lichaam heeft. Elk Pre workout product heeft een andere samenstelling en daardoor ook een ander effect. Waar zorgt een goede Pre workout voor? Welke ingrediënten bevat een goede Pre workout?

Waar zorgt een goede Pre workout voor?

Een goede Pre workout geeft een positief effect aan je lichaam en daardoor een bijdrage aan je inspanning, zoals een training. Ten eerste zorgt deze ervoor dat je meer energie en (tijdelijk) uithoudingsvermogen krijgt. Ten tweede moet een goede Pre workout zorgen voor meer kracht in de spieren, zodat je betere prestaties kunt leveren. Denk aan een intensievere, langere en hardere training.

Welke ingrediënten bevat een goede Pre workout?

Een goede Pre workout is samengesteld uit unieke ingrediënten die je lichaam een boost geven. Deze zijn gericht op het verbeteren van prestaties en een sterke groei en pomp van de spieren. De doorbloeding wordt verbeterd, voedingsstoffen worden beter getransporteerd en spierafbraak wordt tegengegaan. Hierdoor zal er minder verzuring zijn, waardoor spieren meer aan kunnen. Veelvoorkomende ingrediënten zijn:

  • Aminozuren
  • Stikstof
  • Creatine
  • Koolhydraten
  • Suikers
  • Cafeïne

Merken van een goede Pre workout

Er zijn veel sporters die verschillende Pre workout producten hebben getest. Maar wat zijn nou goede Pre workout merken? Veel voorkomende Pre workout merken zijn Nutrition, Cellulor, Redweiler, Vortex, Animal Pump en Body & Fit.